Historien bag Diskos SystemsPrint version
Diskos det brand som systemer udviklet af Buddig & Co markedføres under. Buddig & Co har over 20 års erfaring inden for systemudvikling og har udviklet en lang række systemer til brug og gavn for firmaer og organisationer i både ind- og udland.
 
Buddig & Co er stiftet af Klaus Buddig som i dag også er firmaets leder. Buddig & Co indgik i 2003 i partnerskab med Claus Stærbo kommunikation i firmaet rgb kommunikation & internet.
 
Diskos CMS har sine rødder i dagbladsbranchens filosofi omkring publisering af information. Det vil sige at en hjemmeside kanindeholde forskellige stofområder der alle dynamisk skal præsenteres på forsiden. Systemet kan have redaktører der hver er ansvarlige for deres områder ogover dem en forsideredaktør der vurderer underområdernes nyhedsværdi.
 
Version 1 af Diskos CMS så dagens lys i efteråret 1998 og har siden gennemgået en rivende udvikling til det super fleksible system det er idag og placerer Diskos CMS blandt de bedste og mest brugervenlige CMS systemer i Danmark.
 
Hvem er blandt referencerne
I listen over kunder kan bl.a nævnes Carlsbergs intranet for funktionærer, SF's aktivistnetværk, SONY Nordic + Sony Europe, Den Skandinaviske bryggerhøjskole og Farum Erhvervsforening.
 
Her ud over en række virksomheder inden for detail, forsikring og industri, foreninger, institutioner.
 
Desuden sponsorerer Buddig & Co en række interessante sites.
 
Alle løsninger der i dag benytter Diskos CMS er løbende med til at komme med input til ydeligere forbedringer af produktet.

Retur...     © Copyright 2018 diskos.dk & Buddig & Co