Der er faktisk muligt at nyde kolde sommeraftener udendørs, hvis man bare er godt forberedt. Det behøver altså ikke at føles som en spildt sommer, bare fordi det er koldt om aftenen. Her får du nogle gode tips til, hvordan du får mest muligt ud af kolde sommeraftener.

Hæng lys op

Det er en god ide at hænge smukke og stemningsfulde lygter og lyskæder op i træer og på terrasse og lignende, så får du nemlig en helt anden aftenstemning, når solen er gået ned om sommeren. Det er selvfølgelig ikke noget, der giver varme i sig selv, men man kan få meget ud af en flot stemning – det gør det hele lidt lunere.

Men hvis man faktisk vil få lidt varme ind i haven på kolde sommeraftener, så skal du læse med videre. Der findes nemlig en smart løsning.

Varme udendørs

Med udendørs pejse kan man få den varme man har brug for til kolde sommeraftener. Det bliver lige pludseligt lunt og rart at sidde udenfor i haven, og man behøver ikke tænke på at solen er gået ned, og at det er ved at blive koldt.

Når du har en udendørs pejs, så er det slut på at gå ind at hente en sweater, når det er blevet koldt. Lige pludseligt kan man forlænge den tid, hvor det er rart at være udenfor, fordi man slipper for at fryse. Derfor er en udendørs pejs en god investering for dig, der gerne vil forlænge sommeraftener, og havesæsonen i sig selv.

Forlæng havesæsonen

Med en udendørs pejs, så kan du forlænge havesæsonen. Din have bliver rar at opholde sig i, også når det er ved at blive koldt. Det hjælper nemlig meget med en udendørs pejs. Det gør lige pludseligt, at man kan tage et glas efterårsvin udenfor med gode venner. Måske kan man også indføre en ny juletradition, hvor man kan nyde en kop gløgg eller en kop varm chokolade udenfor, foran pejsen.

Hvis man gerne vil forlænge havesæsonen, så kan man også plante stedsegrønne træer, der gør det meget hyggeligere at opholde sig i sin have hele året rundt. Det er rart at kunne bruge sin have også om efteråret og vinteren, og ikke bare skulle lukke ned for haven, når det er blevet efterår.