Der er næppe den dansker, der ville ønske, at han eller hun havde færre penge. De fleste af os vil derimod gerne have råd til en hyggelig ferie her og dér, en ny sofa eller et par fede sko. Her får du 3 hurtige tips til både at spare og tjene penge. 

Er du også én af dem, der ville ønske, at penge voksede på træerne, og at de træer voksede i din baghave? Så er du ikke alene. De fleste af os ville ønske, at vi havde flere penge på kontoen. Ikke nødvendigvis for rigdommens skyld, men fordi penge betyder frihed til at gøre og leve, som man har lyst til. 

Men selvom du ikke kan gro dit eget pengetræ, er der faktisk visse ting, du kan gøre for at få en bedre økonomi her og nu. Der er sandsynligvis også et tip eller to, du ikke har overvejet før. Her får du tre, som du kan prøve af. 

Få kunder og konverteringer med SEO 

Hvis du driver din egen virksomhed, er der én ting, du bare ikke må glemme at tage højde for: Online markedsføring. Her er SEO det helt nye og uundgåelige, og du får en stor guide til din søgemaskineoptimering her.  

Den korte version af, hvad SEO betyder er, at det betyder organisk trafik, kunder og konverteringer. SEO står for Search Engine Optimization (det danske ‘søgemaskineoptimering’), og det handler om at få din hjemmeside eller webshop op i toppen af fx Google eller Bing. 

Online markedsføring er meget profitabelt 

Her er der bare en langt større sandsynlighed for, at dine potentielle kunder vil finde dig og dit brand, og derfor er SEO en helt uundværlig del af online markedsføring i dag. De fleste af os har det jo med at søge produkter frem på computeren eller telefonen, og vi går næppe længere end til side tre i søgemaskinerne. 

Lån bedst og billigst online 

Et andet tip er at sikre dig, at du har de bedste og billigst mulige lån. Det gælder både for de lån, du eventuelt allerede måtte have taget og for dem, som du overvejer at tage. Find en god sammenligningstjeneste og lån penge online i dag med det bedste lånetilbud. 

Online sammenligningstjenester er nemlig så smarte, at de indhenter de bedste tilbud til dig, og de banker, der samarbejder med tjenesten, vil konkurrere om at give dig de laveste renter, billigste priser og bedste løbetider. 

Genbrugsguld kan spare dig mange penge 

Sidst, men ikke mindst kan det anbefales at genbruge. Det sparer både penge, er hypermoderne og klimavenligt. Du kan også gå efter en mere alternativ genbrugsløsning og finde unikke gamle ting ved hjælp af dodsbo-hjelpen.dk. Ved at købe ting fra dødsbo gør du også de efterladte en stor tjeneste, og de vil med garanti være taknemmelige.