Du har måske allerede hørt fra den ene eller den anden, hvad du bør og ikke bør gøre med din formue, men som det er med så meget andet, så har alle individer nærmest deres egen præference og det kan pludselig være mere end vigtigt at skaffe egen viden i ro og mag.

Mange meninger, find din egen

Og det er også fornuftigt at fortrække sig lidt for den store flok af meninger og løsninger til hvordan de synes du skal bruge dine formue bedst mulig. Du ved måske godt at den står i investeringens tegn, men det kan virke skræmmende indtil du har nok viden omkring det.

Du kan med fordel læse mere her: https://www.fritidsmarkedet.dk/artikel/114392-saadan-kommer-du-godt-i-gang-med-at-investere, hvor du får den grundlæggende hjælp til hvordan du kommer i gang med at investere.

Hvilken platform er bedst for dig at handle på?

Når du har valgt hvor meget du vil investere for, så er det en god idé at udvælge den platform der passer til dig. Måske dine venner bruger én, hvor en anden vil være bedre for dig, så brug lige 5 minutter på det område, for der er forskel på brugervenlighed og hvor meget du skal betale i kurtage ved køb og salg. Nogle platforme har også begrænset hvilke aktier du kan handle hos dem – så tjek det ud først.